Trofeul Internațional Carpatic 2019

În zilele de 13 și 14 aprilie, la sala de escaladă Carpatic, va avea loc cea de-a 9-a ediție a Trofeului Internațional Carpatic, organizat în colaborare Alpin Club Carpatic București. Trofeul este deschis atât sportivilor din România, cât și celor din țările din regiunea balcanică.

Ca și în anii anteriori, competiția va reuni mai multe întreceri, după cum urmează:
 
– etapa a II-a a Cupei României pentru copii si juniori
Rezultatele înregistrate în prima fază a concursului de bouldering, după parcurgerea celor 8 trasee, vor conta în clasamentul final al Cupei României atât la copii, cât și la juniori. Clasamentul se întocmeste prin extragerea sportivilor români din clasamentul probei (vor mai concura și sportivi străini) și alcătuirea unui clasament separat.
 
– Campionatul Național de Bouldering pentru copii (<14 ani).
Rezultatele în proba de bouldering (desfășurată într-o singură etapă, cu 8 trasee, fără finală) ale sportivilor români vor fi cumulate într-un clasament dedicat.
 
– Campionatul Balcanic de Bouldering pentru copii si juniori. 
Clasamentul general al întrecerii de copii (incluzând cataratorii români și străini) stabilește ierarhia finală a Campionatului Balcanic de Bouldering. La juniori, pentru desemnarea ocupanților podiumului se va organiza o finală, în care se califică primii 6 concurenți.
 
– Trofeul Internațional de Escaladă Carpatic. 
Anul acesta, Trofeul se acordă doar în întrecerile de copii. Clasamentul Trofeului este alcătuit din însumarea rezultatelor obținute de sportivi în întrecerile de bouldering și escaladă.
 
Pentru detalii despre grupe de participare și înscrieri, vizitați această pagină.

Articole similare

Distribuie articol

Ultimele articole