Campionatul Mondial la Schi Alpinism / Distanță Lungă – Echipe

Campionatul Mondial la Schi Alpinism / Distanță Lungă – Echipe
Locul 23, în clasamentul general, pentru echipa care a reprezentat România la Tour du Rutor: Manea Silviu și Preda Andrei, ambii legitimați la CSA STEAUA BUCURESTI.
Tour du Rutor este o competiție internațională de schi alpinism, cu tradiție, care datează din 1994, organizată de Corrado Gex Ski Club, in Arvier, Valle d’Aosta, Italia. Este una dintre cele mai spectaculoase competiții de schi alpinism, de echipe, care se desfășoară o data la doi ani. Tour du Rutor Extreme face parte din „La Grande Course”, circuitul celor mai frumoase și prestigioase curse din Alpi și Pirinei, circuit in care se remarcă: Pierra Menta, Mezzalama Trophy, Patrouille des Glaciers, Adamello Ski Raid și Altitoy Ternua, un circuit de importanță deosebită pentru sportivii profesioniști de schi alpinism.
Anul acesta, cea de-a 20-a ediție a fost și Campionat Mondial de Schi Alpinism, de lunga distanță, de echipe și s-a desfășurat în perioada 31 martie -2 Aprilie, in Munții Arvier, La Thuile și Valgrisenche din Valea Aostei. Au fost 3 zile de provocări epice, 70 de km de off-piste, peste 7000 de metri diferență de nivel pozitivă parcurse în 8 ore 46 minute și 22 de secunde. A fost într-adevăr o competiție extremă, o cursă de schi alpinism autentică, frumoasă de parcurs dar și de urmărit de către susținători și spectatori.
Felicitări Băieți!

Articole similare

Distribuie articol

Ultimele articole