Friday 14th December 2018 07:29:51 AM
Autentificare

Autentificare

Nume utilizator
Parola
Tine-ma minte

Tabăra Internațională de Schi-Alpinism pentru Tineret

Între 13 și 16 decembrie 2018, în organizarea DAV - Clubului Alpin German, ASKIMO - Federația Austriacă de Schi-Alpinism și a ISMF - Federația Internațională de Schi-Alpinism, va avea loc la Kuhtai (Tirol-Austria) a 12-a ediție a taberei internaționale de schi-alpinism pentru tineret. Evenimentul se adresează tinerilor schiori cu vârste cuprinse între 12 și 20 ani, fete și băieți.

Printr-un program rezervat juniorilor, F.R.A.E. va susține 7-8 tineri schi-alpiniști români pentru a participa la această tabără.

Înscrieri: se fac completând formularul de mai jos.

Termen limită de înscriere: joi, 29 noiembrie 2018

Mai mult...

Campionatul Național de Schi-Alpinism 2018

A doua etapă de Campionat Național de Schi-Alpinism s-a desfășurat în cadrul Postăvaru Night. Organizată de Asociația CarpathianMan în 31 martie, ea a constat într-o cursă verticală pe traseul Club Rossignol din Poiana Brașov, cu sosire la Cabana Mica (Kanzel). Detalii despre traseu, program și înregistrare, pe site-ul evenimentului, https://bit.ly/2DYfI6T

Mai mult...

Program formare instructori schi-alpinism 2018

Programul realizat de F.R.A.E. începând cu luna februarie 2018 are ca scop calificarea unor cadre apte să organizeze, să conducă, să controleze și, mai ales, să dezvolte procesul de predare a schi-alpinismului la toate nivelurile, să intervină sau să îndrume în situații dificile, să participe la dezvoltarea acestei discipline.


NOTĂ: data primului stagiu de formare a fost schimbată. Vom reveni cu actualizări.


Programul de formare a instructorilor de schi-alpinism pentru 2018 se va desfășura pe parcursul a două stagii, anume:

  • primul stagiu - 5-7 februarie, Padina, M-ții Bucegi
  • al doilea stagiu și examinare practică - 11-13 aprilie - locația va fi stabilită la finalul primului stagiu

Mai mult...

Cupa României la schi-alpinism, etapa I - 2018

În zilele de 27-28 ianuarie, la Cabana Lomaș în M-ții Călimani, se va desfășura cea de-a 6-a ediție a Cupei Călimani la schi de tură.

Competiția, organizată de Asociația Salvamont Toplița, este unul dintre cele mai atrăgătoare evenimente de gen din România și, totodată, prima etapă a Cupei României de schi-alpinism de anul acesta. 
Startul se va da la orele 10:00.

Mai mult...

Tabăra Națională de Schi-Alpinism pentru tineret

Între 19 și 23 decembrie 2017, în organizarea Federației Române de Alpinism și Escaladă – F.R.A.E., se va desfășura la Padina, Munții Bucegi, a-2-a Tabără Națională de Schi-Alpinism pentru tineret. Manifestarea se adresează tinerilor schiori, membri ai unui club sportiv afiliat F.R.A.E, cu vârste cuprinse intre 12 si 18 ani, fete și băieți.

Printr-un program rezervat juniorilor, Federația Română de Alpinism și Escaladă va susține 10 schi-alpiniști din țara noastră pentru a participa la aceasta tabără.

Mai mult...

Federația Română de Alpinism și Escaladă

Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE) este o federație sportivă națională, persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, autonomă și apolitică. FRAE s-a constituit în 2002 prin asocierea cluburilor sportive și asociațiilor județene, conform Legii Educației Fizice...

Mai mult...

Newsletter